Tijdsbeeld

Van keurige huisvader tot nozem en van punk tot new age. Grootste thematische terugblik op de bromfiets in Nederland.

Kiek'n

Brommers van nu en een hereniging met de bromfiets uit je jeugd, die van vader en grootvader.

Brommen

Brommer rijden op de beroemde TT-baan. Heropstappen, demonstraties, onderdelenmarkt en bromfietsverkiezing.
Brouwer Motors
Entree passagiers / toeschouwers 30 Euro - Entree met bromfiets 40 Euro
Kinderen tot 12 jaar GRATIS (onder begeleiding van volwassenen)

Contactpersoon


Gewenste kaarten

  • kaarten á 40,00 Euro
  • kaarten á 30,00 Euro
  • kaarten á 10,00 Euro
  • nvt
  • € 2,50

Gewenste betaalmethode

Bestellen en betalen
Je bestelt op deze pagina en betaalt vervolgens per bank, Paypal of je kiest voor een e-mail met een betalingsverzoek. In alle gevallen betaal je via Stichting Mollie Payments (de betaalpartner) aan de organisator van het evenement LDP International b.v. te Assen. Na afloop ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling.

Entree met bromfiets
Kom je met je trots naar Assen? Met een 'entree met bromfiets' mag je zo doorrijden het showterrein op om deel uit te maken van het evenement en word je in de gelegenheid gesteld om op het legendarische Grand Prix asfalt te rijden onder het oog van toeschouwers en media. Kom je een bromfiets op een aanhanger of in een bus brengen en beschik je over een entreebewijs met bromfiets? Dan verstrekken we je een tijdelijke inrijkaart om op het binnenterrein te laden en lossen.

Entree voor bezoekers / passagiers
Kom je als passagier meebrommen of wil je gewoon als toeschouwer komen kijken? Bestel dan een reguliere entreekaart. Deze is online 5 euro goedkoper dan aan de kassa. Reis je met eigen auto, motor, of ander voertuig? Vergeet dan niet een parkeerkaart a 10 euro te bestellen.

Entree Bromfietsclubs
Kom je met je bromfietsclub naar Assen? Vanaf een bestelling in de voorverkoop voor 20 clubleden en hun bromfiets ontvang je automatisch de speciale clubkorting van 10% over de gehele bestelling, dus ook over eventuele passagierskaarten. Let op: de groepskorting voor clubs geldt alleen in de voorverkoop, niet aan de kassa! 

Onderdelenmarkt
Wil je iets verkopen of tentoonstellen tijdens BromfieTTs? Neem dan contact op met de organisatie op 0592-318 055 of via e-mail: info@bromfieTTs.nl.

Je verhaal
Wij zijn altijd op zoek naar mooie brommerverhalen en foto's van jouw trots. Gebruik het commentaarveld in het bestelformulier, stuur een e-mail naar info@bromfietts.nl of een bericht via onze facebookpagina, dan delen we jouw brommerverhaal graag met onze bezoekers.


Let op: Deelname mag vanaf 16 jaar. Ben je nog geen 18 en dus minderjarig dan dient je ouder of voogd de vrijwaring te ondertekenen.