Tijdsbeeld

Van keurige huisvader tot nozem en van punk tot new age. Grootste thematische terugblik op de bromfiets in Nederland.

Kiek'n

Brommers van nu en een hereniging met de bromfiets uit je jeugd, die van vader en grootvader.

Brommen

Brommer rijden op de beroemde TT-baan. Heropstappen, demonstraties, onderdelenmarkt en bromfietsverkiezing.
Brouwer Motors
Entree passagiers / toeschouwers 10 Euro - Entree met bromfiets 35 Euro
Kinderen tot 12 jaar GRATIS (onder begeleiding van volwassenen)

Contactpersoon


Gewenste kaarten

  • kaarten á 35,00 Euro
  • kaarten á 10,00 Euro
  • nvt
  • € 2,50

Gewenste betaalmethode

Bestellen en betalen
Verzeker je hier van toegang tot het evenement. Je betaalt per bank, Paypal of je ontvangt een e-mail met een betalingsverzoek. In beide gevallen betaal je via Stichting Mollie Payments (de betaalpartner) aan de organisator van het evenement LDP International b.v. te Assen. Na afloop ontvang je een e-mail ter bevestiging van je bestelling.

Entree met bromfiets
Komt je met je trots naar Assen? Met een 'entree met bromfiets' mag je zo doorrijden het showterrein op om deel uit te maken van het evenement en word je in de gelegenheid gesteld om op het legendarische Grand Prix asfalt te rijden onder het oog van toeschouwers en media.

Entree voor bezoekers / passagiers
Entree voor een persoon zonder bromfiets, dus een toeschouwer of een passagier kost slechts 10 Euro.

Entree Bromfietsclubs
Kom je met je bromfietsclub naar Assen? Vanaf een bestelling in de voorverkoop voor 20 clubleden en hun bromfiets ontvang je automatisch de speciale clubkorting van 10% over de gehele bestelling, dus ook over eventuele passagierskaarten. Let op: de groepskorting voor clubs geldt alleen in de voorverkoop, niet aan de kassa! 

Onderdelenmarkt
Wil je iets verkopen of tentoonstellen tijdens BromfieTTs? Neem dan contact op met de organisatie op 0592-318 055 of via e-mail: info@bromfieTTs.nl.

Uw verhaal
Wij zijn altijd op zoek naar mooie brommerverhalen en foto's van jouw trots. Gebruik het commentaarveld in het bestelformulier, stuur een e-mail naar info@bromfietts.nl of een bericht via onze facebookpagina, dan delen we jouw brommerverhaal graag met onze bezoekers.


Let op: Deelname mag vanaf 16 jaar. Ben je nog geen 18 en dus minderjarig dan dient je ouder of voogd de vrijwaring te ondertekenen.


Bekijk hier de veelgestelde vragen.