Tijdsbeeld

Van keurige huisvader tot nozem en van punk tot new age. Grootste thematische terugblik op de bromfiets in Nederland.

Kiek'n

Brommers van nu en een hereniging met de bromfiets uit je jeugd, die van vader en grootvader.

Brommen

Brommer rijden op de beroemde TT-baan. Heropstappen, demonstraties, onderdelenmarkt en bromfietsverkiezing.
Brouwer Motors

BELANGRIJK BERICHT VAN DE ORGANISATIE

In overleg met het TT Circuit en Motorclub Assen e.o. heeft organisator LDP International b.v. besloten het evenement BromfieTTs te verschuiven naar 11 juli 2021.

Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig op de nieuwe datum!


BELANGRIJK BERICHT VAN DE ORGANISATIE

In overleg met het TT Circuit en Motorclub Assen e.o. heeft organisator LDP International b.v. besloten het evenement BromfieTTs te verschuiven naar 11 juli... Lees meer »

'Brommen en kiek'n op de TT-baan' - zondag 5 juli 2020

Na een jaar stilte is het weer zover!  Op zondag 5 juli 2020 staat een deel van het TT-circuit in het teken van de... Lees meer »

Verslag tweede editie 2018! Duizenden bromfietsers op TT voor bromfietsen

Duizenden bromfietsers, waaronder NORMAAL-zanger Bennie Jolink, 50cc-Grand Prix sterren Aalt Toersen en Jan de Vries, brachten afgelopen zondag een bezoekje aan... Lees meer »

Geslaagde eerste editie belevingsevenement BromfieTTs

... Lees meer »

Van keurige huisvader tot nozem en van punk tot new age

De bromfiets staat voor velen synoniem aan vervoer en vermaak voor de jeugd. Toch was de bromfiets tot ver in de jaren '50 voor... Lees meer »

'De leukste hobby ter wereld'

Er zijn naar schatting 1,2 miljoen brommers in Nederland. Met circa 260.000 daarvan wordt actief gestuurd, door jeugdige Nederlanders, maar steeds vaker door liefhebbers,... Lees meer »

Bromfietsroutes naar Assen

Om uw rit naar Assen zo aangenaam mogelijk te maken staan hieronder (afbeeldingen in volgorde van routebeschrijving) alvast de laatste etappes van bestaande (fiets)... Lees meer »

Bed and Breakfast in de omgeving

Kom uitgeslapen aan op het TT Circuit of maak er een stijlvol weekendje Drenthe van! Op veler verzoek, hieronder een lijst met B&B's in... Lees meer »

Hotels en parken in de omgeving

Drenthe heeft fraaie vakantieparken en hotels in de buurt van Assen. Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet. ... Lees meer »

Campings en kampeerterreinen

Net als vroeger een tentje achterop de brommer en gaan! Hieronder een lijst met campings en telefoonnummer.... Lees meer »