Tijdsbeeld

Van keurige huisvader tot nozem en van punk tot new age. Grootste thematische terugblik op de bromfiets in Nederland.

Kiek'n

Brommers van nu en een hereniging met de bromfiets uit je jeugd, die van vader en grootvader.

Brommen

Brommer rijden op de beroemde TT-baan. Heropstappen, demonstraties, onderdelenmarkt en bromfietsverkiezing.
Brouwer Motors
Afbeelding

JMPB Onderdelen hoofdsponsor van BromfieTTs

Internationale online-onderdelenleverancier JMPB Onderdelen uit Dedemsvaart wordt hoofdsponsor van de jaarlijkse ´TT voor bromfietsen’. Zaterdag 14 september reizen bromfietsers vanuit alle windrichtingen af naar het TT Circuit Assen voor het (her)beleven van hun ‘brommertijd’. De JMPB BromfieTTs is na 10 jaar uitgegroeid tot het grootste bromfietsevenement van Nederland.


Internationale specialist in brommeronderdelen

JMPB Onderdelen is gespecialiseerd in de online verkoop van onderdelen voor klassieke bromfietsen van historische merken als Zündapp, Kreidler, Yamaha, Tomos, Puch, Ciao, Sachs en meer. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Martijn Beniers en Jeroen Praas uit Dedemsvaart en is de afgelopen 19 jaar uitgegroeid tot een specialist in brommeronderdelen met klanten in vrijwel alle landen op de wereld. Mede dankzij de promotie van JMPB komen er ieder jaar meer bromfietsers uit het buitenland naar Assen om te ‘brommen op de TT-baan’.Beleef de JMPB BromfieTTs op zat. 14 sept. - TT circuit Assen

... Lees meer »

JMPB Onderdelen hoofdsponsor van BromfieTTs

... Lees meer »

Weer verliefd!

Veel bezoekers komen naar BromfieTTs voor een hereniging met de brommer uit hun jeugd, die uit vaders tijd of zelfs uit... Lees meer »

Ode aan 3 generaties vervoer en vermaak

... Lees meer »

Van keurige huisvader tot nozem en van punk tot new age

De bromfiets staat voor velen synoniem aan vervoer en vermaak voor de jeugd. Toch was de bromfiets tot ver in de jaren '50 voor... Lees meer »

'De leukste hobby ter wereld'

Er zijn naar schatting 1,2 miljoen brommers in Nederland. Met circa 260.000 daarvan wordt actief gestuurd, door jeugdige Nederlanders, maar steeds vaker door liefhebbers,... Lees meer »

Bromfietsroutes naar Assen

Om uw rit naar Assen zo aangenaam mogelijk te maken staan hieronder (afbeeldingen in volgorde van routebeschrijving) alvast de laatste etappes van bestaande (fiets)... Lees meer »

Bed and Breakfast in de omgeving

Kom uitgeslapen aan op het TT Circuit of maak er een stijlvol weekendje Drenthe van! Op veler verzoek, hieronder een lijst met B&B's in... Lees meer »

Hotels en parken in de omgeving

Drenthe heeft fraaie vakantieparken en hotels in de buurt van Assen. Hieronder hebben we ze voor u op een rijtje gezet. ... Lees meer »

Campings en kampeerterreinen

Net als vroeger een tentje achterop de brommer en gaan! Hieronder een lijst met campings en telefoonnummer.... Lees meer »